Logo Smart CTC

REFERENTIES

PHILIPPE DEGUELDRE – PEBBLE MEDIA

Business Intelligence Manager

“Veel opleidingen blijven te veel steken in een theoretische omgeving. Tijdens de coachings van Hilde word je sterk geconfronteerd met de punten waarin je kan groeien.
Elke coaching en training creëert een reële meerwaarde door de relevantie en concrete bruikbaarheid van de besproken actiepunten. Ik durf zeggen dat ik in mijn job ben kunnen groeien dankzij de begeleiding van Hilde.”

GEERT SPAPEN – DE PERSGROEP

Commercieel Directeur de Persgroep Advertising Classified/local

“Sinds enkele jaren heeft De Persgroep Advertising een intense samenwerking met Hilde Jacobs. Dit partnership is ontstaan vanuit 2 behoeftes. Enerzijds wilden we de saleskennis van onze ervaren sales reps op een structurele manier terug opfrissen en de eventuele aandachtspunten detecteren en bijsturen. Anderzijds zochten we naar een oplossing om onze nieuwe medewerkers de nodige tools en kennis aan te reiken, telkens denkende vanuit de waarden en normen van onze organisatie. Het feit dat Hilde vertrouwd is met de mediasector en zelf met de voeten in de salesklei heeft gestaan was voor ons een bepalende factor. Haar aanpak is praktisch georiënteerd (fieldcoaching is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel) en bevat veel persoonlijke toetsen op vlak van onze proposities. De no-nonse benadering, in combinatie met de kennis van zaken, zorgt er voor dat er respect en waardering getoond wordt door onze sales reps. Het resultaat: we zien dat onze mensen meer gewapend zijn en dat de kwaliteit van het verkoopsgesprek gestegen is."

HEIDI VERHELST – DELOITTE FIDUCIARE

Knowledge & Learning Manager

“Tijdens de opleiding “Een assertieve communicatie als basis voor een constructieve samenwerking” krijgen onze jonge medewerkers op een concrete en realistische wijze inzicht in de basisprincipes van een assertieve houding. Dit laat hen toe om een gezond zelfvertrouwen uit te stralen op de werkvloer en efficiënter te kunnen functioneren binnen onze organisatie. Onder begeleiding van Hilde ontdekken de deelnemers verschillende communicatiestijlen. Aan de hand van oefeningen en realistische rollenspelen maken ze zich een aantal assertiviteitstechnieken eigen. Deze technieken laten hen nadien toe om op een constructieve manier hun mening duidelijk te maken, feedback en kritiek duidelijk en diplomatisch te formuleren, te luisteren en vragen te stellen en om te gaan met kritiek van anderen op hen als persoon en hun werk.

Tijdens de aanvullende workshop “Netwerking naar de student community” leren onze jonge medewerkers hoe ze Deloitte Fiduciaire op een toffe manier kunnen voorstellen aan studenten en ex-studiegenoten. Samen met Hilde brainstormen ze over vragen als: Als je morgen je beste vriend zou wensen te overtuigen om bij Deloitte Fiduciaire te werken, hoe zou je dat doen, wat zou je zeggen?  Wat zijn de waarden van Deloitte Fiduciaire?  Waar staat Deloitte Fiduciaire voor?  Waarin onderscheiden we ons van de collega’s op de markt? Wat maakt jouw job boeiend en uitdagend?  Allemaal evidente vragen die niet zo makkelijk te concretiseren zijn. De deelnemers leren ook op een beknopte en duidelijk manier de opdrachten die ze dagdagelijks uitwerken voor Deloitte Fiduciaire uiteen te zetten. Bovendien reikt Hilde hen tal van tips & tricks aan om dit op een overtuigende manier te doen."

ANN DE BISSCHOP – QGROUP

Commercieel Directeur

“Ik kijk met een zeer goed gevoel terug op de samenwerking met Hilde. Ik geloof niet in trainingen of coaching door mensen die zelf amper in de verkoop hebben gestaan. Bij Hilde voel je haar eigen jarenlange verkoopservaring continu aan. Een extra troef voor ons is dat Hilde dan ook nog eens zelf uit de mediawereld komt en onze sector en werking dus ook goed kent, al was dit zeker geen must. Haar open en directe stijl apprecieer ik enorm, ze wint er geen doekjes om en zegt de zaken zoals ze zijn, vaak ook confronterend, maar dit werkt zo goed !

De combinatie van theorie, labocoaching en fieldcoaching is een perfecte mix ! Ze heeft het team echt getraind in vele en de juiste vragen stellen én in de ideale opbouw van een verkoopsgesprek. De feedback na de fieldcoachings is zeer waardevol en opbouwend, met oog voor elk detail. Doordat ik zelf vele jaren in de verkoop heb gestaan, ben ik een heel kritische aankoper ... maar Hilde kan ik iedereen aanraden."

OP ZOEK NAAR EEN GEPASTE TRAINING, COACHING OF WORKSHOP VOOR UW SALESTEAM?

CONTACTEER ONS

ONZE KLANTEN

Hieronder vindt u enkele van onze referenties terug. Onderstaande bedrijven kwamen bij CTC by Hilde Jacobs ten rade voor coachings, trainingen of workshops.

 • qmusic
  Qmusic
 • carglass
  Carglass
 • concentra
  Concentra
 • vtm
  VTM
 • metro
  Metro
 • kbc
  KBC
 • reynaers
  Reynaers
 • mcdonalds
  McDonalds
 • delhaize
  Delhaize
 • proximus
  Proximus
 • delijn
  De Lijn
 • cocacola
  Coca Cola
 • deloitte
  Deloitte
 • xandres
  Xandres